קציצות זוקיני

קציצות זוקיני יווניות

רוצים להכין קציצות זוקיני יווניות בבית?

אוכל יווני אני אוהבת ומכינה כבר שנים רבות. כשחזרתי לישראל אחרי הרבה שנים בחו"ל והקמתי את הקייטרינג שלי מחדש בארץ, ידעתי שאני אכין במסגרת האירועים גם תפריט יווני. הקציצות זוקיני היווניות הן כל כך טעימות והולכות נהדר עם גבינת צ'זיקי או מטבלים יווניים אחרים.

שלכם, נועה דניס, שפית פרטית

מרכיבים במתכון
1

כולל מרכיבי הרוטב

דקות עבודה לא כולל זמן מקרר
1

גם למי שלא מומחה בבישול

נועה דניס, קייטרינג חלבי
קציצות זוקיני
קציצות זוקיני
קציצות זוקיני

מרכיבים

4  קישואי זוקיני

1  בצל סגול קצוץ

1  שן שום כתושה

3  כפות שמיר קצוץ

3  כפות פטרוזיליה קצוצה

1  כפית מלח

1/4  כפית פלפל שחור גרוס

7  כפות קמח

1/4  כפית אבקת אפייה

1/2  כוס גבינה צהובה מגוררת

1/2 כוס גבינת פטה מגוררת

שמן לטיגון

אופן ההכנה

מגררים את הזוקיני בפומפיה גסה

מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים ומאחסנים במקרר ל 4 שעות

מוסיפים את הגבינות לקערה ומערבבים שוב. 

מחממים בסיר שמן לטיגון לוקחים כף מהעיסה הרכה ובעזרת כף נוספת מורידים את העיסה למחבת

מגישים עם צזיקי

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support