ממטבח השפית

מפריד דקורטיבי,נועם בית לאירועים

בית לאירועי בוטיק

נס ציונה

איך הכל התחיל

בגיל 22 הגעתי לפולינזיה הצרפתית בעקבות האהבה ושם גרתי יותר מעשרים שנה שבמהלכן חייתי את המטבח על כל הטעמים והריחות שיכולים להציע החיים על אי. בכל אי שבו גרתי או ביקרתי, למדתי מתושביו על התרבות, האוכל והמנהגים המקובלים שם. למרות ואולי בזכות מגבלת השפה – למדתי המון ! באי טובואי שהיה האי הראשון אליו הגעתי בתחילת המסע המדהים של חיי, הבנתי שלמרות מחסום השפה, המרחק העצום מהמשפחה והחברים, המרחק מהציוויליזציה והזרות – אני אעשה הכל בכדי להפוך את חוויה שלי להכי מדהימה ובלתי נשכחת !

אהבה לבישול

שם הבנתי כמה שאני אוהבת לבשל, להמציא מתכונים ולהשתמש בתוצרת המקומית, הדלה יחסית. המוצרים המיובאים היו מאוד יקרים ולא תמיד זמינים, כאשר פעם בשלשה שבועות היתה מגיעה אניה עם מצרכים מטהיטי ואז היה צריך למהר למכולת לפני שייגמר…

התגוררתי במספר איים. כל אחד מיוחד במינו בייחוד בכל מה שנוגע לאוכל. למדתי איך להכין גבינה לבנה לבד, ממנה היייתי מכינה עוגות, מאפים, ממרחים ועוד…התאהבתי באפייה – לחמים, חלות, עוגות שמרים ועוד.

תפריט שף - כל האוכל מוכן בעבודת יד

Le Cordon Bleu

ההמשך הטבעי מבחינתי היה לימודים בבית הספר הטוב ביותר לקולינריה – Le Cordon Bleu שבניו זילנד. עם חזרתי לארץ, אחרי 23 שנה, היה ברור לי שגם כאן אני ממשיכה בדרכי הקולינרית למרות השינוי הגיאוגרפי ופתחתי את העסק הקטן הראשון שלי כשפית פרטית. בתי מאיה, שבילתה איתי שעות ארוכות במטבח מגיל צעיר מאוד, ספגה את האהבה לבישול ועזרה לי בתחילת דרכי. לימים היא למדה קונדיטוריה בבית הספר ״בישולים״ ונסעה לסטאז׳ במסעדת 2 כוכבי מישלן בבלגיה. כיום מאיה היא השפית קונדיטורית שלנו ואת הקינוחים המדהימים שלה אף לקוח לא שוכח.

פרק חדש

שנה אחרי שחזרתי לארץ הכרתי את עמית, הפרק ב׳ שלי . אחרי מספר חודשים יחד התחלנו לעבוד יחד והעסק המשותף התחיל לצמוח ולגדול. 

לשנינו היה חשוב לתת ללקוחות שלנו את הטוב ביותר ושהחוויה הקולינרית שלהם תהיה יוצאת דופן. מההתחלה הקפדנו על שירות ברמה הכי גבוהה ואוכל טרי, מגוון, בריא והכל עבודת יד – כפי שאני יודעת לעשות.

סלט קפרזה תאנים של השפית נועה דניס
NOAM בית לאירועי בוטיק
NOAM בית לאירועים

נועם - בית לאירועי בוטיק

מטבח בסגנון ארופאי

האהבה שלי לאוכל יווני, איטלקי וצרפתי מורגשת מאוד ובאה לידי ביטוי באיכות ובטריות של כל חומרי הגלם. אני אוהבת לבשל ולהכין אוכל בריא שיהיה טעים ומוגש בצורה אסתטית .

אני אוהבת את המטבח שלי ולכן בנינו את המטבח שלנו ב – נועם, שיהיה לנו נעים וכיף לבשל ולעבוד בו שעות ארוכות. האוכל שלנו טרי ומוכן עבורכם תמיד ביום האירוע.

הספקים שלנו מביאים את הסחורה הכי טובה והכי טרייה – דגים, ירקות ופירות ומהם אני מכינה עבורכם את האוכל שנעשה באהבה גדולה לאירוח.

נועם הוא הבית שלנו לאירועים שלכם !

 

מפריד דקורטיבי,נועם בית לאירועים

קצת מהמטעמים שלנו:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support