פיצה ללא גלוטן ביתית עבודת יד
רוצים להכין פיצה ללא גלוטן בטעם של פיצה רגילה?
עד לפני מספר שנים אם הייתם רגישים לגלוטן לא יכולתם להנות ממגוון מטעמים מבוססי בצק או קמח כמו פסטות, לחם, פיתות וכמובן פיצות קריספיות וטעימות. בשנים האחרונות פותחו תחליפי קמח וקמחים ללא גלוטן המאפשרים לאנשים הרגישים לגלוטן להנות ממגוון המטעמים שלא יכלו לאכול בעבר. היום, אם אתם רגישים לגלוטן זה לא אומר שלא תוכלו להנות מפיצה ביתית, נהדרת, טעימה שהטעם שלה דומה מאוד לפיצה רגילה.
המתכון שאני ממליצה פה הוא פשוט וקל וביצוע, אני ממליצה לכם לנסות.
שלכם, נועה דניס, שפית פרטית
מרכיבים במתכון
1
כולל מרכיבי הרוטב
דקות עבודה
1
גם למי שלא מומחה בבישול