סלט קפרזה תאנים.
בכמה דקות עבודה תוכלו להכין סלט מדהים כמו במסעדות הטובות
לרוב אני מכינה סלט קפרזה עם עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום כחלק מהתפריט שלנו אך כשמגיעה עונת התאנים בגל השני בעיקר בקיץ (בין יולי לספטמבר) אני מכינה את הסלט עם תאנים בשלות. זה סלט רענן עם טעם גן עדן שלוקח כמה דקות בודדות להכין אותו. לתאנים טעם מתוק ויחודי ביותר אך חיי המדף שלו קצרים ביותר וכדי לאכול מקסימום יומיים אחרי הקניה.
שלכם, נועה דניס, שפית פרטית
מרכיבים במתכון
1
חשוב להשתמש בחומרי גלם משובחים
דקות עבודה
1
גם למי שלא מומחה בבישול